Nurkić nezaustavljiv i po Milwaukee Buckse
Bosanska zvijer ponovo je bila nezaustavljiva po protvnika. Međutim, nije mogao sam odvesti Portland do nove pobjede.

Novi double-double učinak

Nurkić nezaustavljiv i po Milwaukee Buckse

M. Šljivak

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je još jednu sjajnu partiju za Portland Trail Blazerse.

Iako je njegov tim na svom parketu poražen od Milwaukee Bucksa rezultatom 103:91, Nurkić je ponovo briljirao i visoki igrači tima iz Wisconsina nisu imali pravo rješenje za njega.

Međutim, podrške saigrača nije bilo. Za 32 minute Nurk je upisao double-double učinak od 25 poena i 11 skokova, ali to na kraju nije bilo dovoljno Trail Blazersima.

Izostao je bolji učinak Damiana Lillarda (18p) i CJ MColluma (15p), pa je na kraju ovog duela Milwaukee zasluženo upisao pobjedu.

Portland je trenutno peti tim Zapadne konferencije sa omjerom od 13 pobjeda i devet poraza, a Jusuf Nurkić je na prosjeku od 15 poena i gotovo osam skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi