Nurkić odgovorio Čoviću: Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro

Centar Portlanda ne ostaje dužan

Nurkić odgovorio Čoviću: Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro

E. Škorić

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić odgovorio je Nebojši Čoviću.

Nurkić je bio gost nove epizode emisije "Sporlight", autora Igora Miklje, te je iskoristio priliku da odgovori Čoviću, predsjedniku Crvene zvezde koji je u jednoj od prošlih emisija rekao da Nurkić zbog neprimjerenih izjava ne bi mogao da nosi dres beogradskgop kluba.

Sada je Nurkić u istoj emisiji odgovorio u svom stilu.

„Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l’ tako? Za dotičnog nemam baš puno riječi. Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, htio on to ili ne", rekao je Nurkić u razgovoru za Sport klub.

Govorio je Jusuf o mnogim temama i usput komentarisao fotografiju od ranije na kojoj se nalazi sa brojnim NBA košarkašima koji dolaze iz zemalja pripadnica bivše Jugoslavije.

„Uvijek je moglo zajedno, to vam je dokaz ko sam ja u suštini. Nikada neće biti problem sa normalnim ljudima koji vole svoje i poštuju svoje. To apsolutno nije problem", rekao je Nurkić, a na pitanje o žurci, odgovorio:

"Mislim da će nam Luka Dončić zamjeriti ako to sve iznesemo, tako da je bolje da ostane među nama".

Top Komentari

Vagabundo88
Ti "nesto dobro" uraidio? Promovises ratne zlocince kad god otvoris u usta, ****m te u usta zvaljava
3 46
King_Kenny
...dobar je Nurkic,radi mnogo na promociji nase drzave,kao i na upoznavanju javnosti sa zlocinima i genocidom pocinjenim nad Bosnjacima...zato i jeste trn u oku mnogima.
28 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti