Nurkić u društvu djevojke čestitao Bajram, ali opet je ostavio bez teksta odjevnom kombinacijom

Neobične odjevne kombinacije

Nurkić u društvu djevojke čestitao Bajram, ali opet je ostavio bez teksta odjevnom kombinacijom

E. Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić je nasmijan i raspoložen dočekao Ramazanski bajram, a proveo ga je u društvu svoje djevojke.

NBA sezona odavno je prekinuta, pa košarkaši mogu da se više posvete privatnim stvarima i porodicama, što je Nurkić i iskoristio, a muslimanski praznik dočekao je u društvu lijepe djevojke Emine.

Emina i Jusuf su se upoznali još davno u Tuzli, a iako se ne voli previše eksponirati, naš košarkaš povremeno objavi neki njihov zajednički selfie na društvenim mrežama. Ovaj put su zajedno pozirali i fotografiju objavili čestitavši muslimanima Ramazanski bajram.

Nurkić je obajvio i nekoliko fotografija u neobičnoj odjevnoj kombinaciji, pa je dobio mnoge komentare, a njegov saigrač CJ McCollum mu je napisao kako "izgledaš bolje od vladinog čeka".

Svojim stilom Nurkić je često u centru pažnje, ali naravno i svojim partijama koje nažalost odavno nismo gledali zbog nesretne povrede, no pandemija koronavirusa barem je dobro došla Jusufu koji će spremno dočekati nastavak najjače košarkaše lige na svijetu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAklIofHn99/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAk4KptnKkM/[/instagram]

Top Komentari

Ivica_Osim8
Ljudina naša, makar ga pare nisu kupile, ne stidi se čovjek ničega, pametan zato i ima i imat ce dok je živ
9 1
Turgut2
Haha odijelo sa patikama nikad nece ici
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi