Obradović: Ovaj rezultat nije normalan
Željko Obradović imao je dosta toga za reći nakon ubjedljive pobjede u prvom susretu

Zanimljivo izlaganje trenera Fenera nakon pobjede nad Žalgirisom

Obradović: Ovaj rezultat nije normalan

E. Dindić

Fenerbahče je večeraš ponizio Žalgiris u prvom susretu play-offa Eurolige. Na kraju slavili su visoku pobjedu rezultatom 76:43. 

Poslije susreta Željko Obradović istakao je da mu je drago zbog pobjede, te da se nada da će njegovi košarkaši odigrati i drugi susret u ovako visokom ritmu.

"Ovaj rezultat nije normalan, ali nekada se sve stvari poklope i ovo se desi. Takva je bila i ova večerašnja utakmica. Žalgiris je tim sa puno talentovanih košarkaša", rekao je Obradović te dodao:

"Razlika sa kojom smo pobjedi nije bitna. Ono što se pika je da je 1-0 u seriji. Rekao sam svojim košarkašima nije bitno ako pobijedimo sa pola koša ili 20 razlike sve je to isto. Sve se svodi da vodimo 1-0 u seriji, te moramo da se pripremimo dobro za sutrašnji susret", rekao je Obradović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti