Obradović: Ponavljamo iste greške

Trener Fenerbahčea

Obradović: Ponavljamo iste greške

Košarkaši Fenerbahčea upisali su treći vezani poraz u Euroligi.

Fener je prvi neuspjeh ove sezone doživio u duelu sa Unicsom (81:73), uslijedio je debakl protiv Baskonije (86:52), a sinoć su izabranici Željka Obradovića poraženi kao gosti od Maccabija rezultatom 87:77.

"Čestitao bih Maccabiju na zasluženoj pobjedi. Odigrali su veoma dobru utakmicu. Bili su veoma agresivni, jednostavno to je njihov stil. Dosta poena su postigli iz tranzicije, a mi jednostavno nismo znali da odgovorimo na njihovu igru. Napravili smo dosta grešaka i to je protivnik znao da kazni. Neshvatljiv pad, iako u svojim redovima imamo nekoliko veoma iskusnih igrača", izjavio je Obradović na konferenciji za novinare.

Na pitanje da li je njegov tim u krizi, Obradović je kroz smijeh odgovorio:

"Mi ćemo svi večeras izvršiti samoubistvo".

Srbijanski trener dotakao se i povrijeđenog Bogdana Bogdanovića.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"U početku smo mislili da će sve ići brže, ali on mora da odmara još najmanje četiri do pet dana", zaključio je Obradović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti