Očajna noć Hardena: Šut za tri poena gori neko ikad

Zvijezda Houstona se ispromašivala

Očajna noć Hardena: Šut za tri poena gori neko ikad

Najbolji košarkaš Houston Rocketsa James Harden imao je sinoć očajnu noć protiv Golden State Warriorsa.

Njegov Houston je ostvario pobjedu 98:94 i na taj način poveo 3:2 u finalnoj seriji Zapada, a ekipa iz Texasa je to uspjela bez velike Hardenover pomoći.

Košarkaš koji je u konkurenciji da bude MVP lige imao je sinoć očajne procente, a posebno u oči bode šut za tri poena. Naime, Harden je sinoć 11 puta šutirao za tri i nije uspio da pogodi nijednom. Nakon meča nije bio mnogo zabrinut zbog toga.

"Koga briga? Ništa, samo sam promašivao šuteve, ali mi smo pobijedili. Trudio sam se da saigračima pomognem u defanzivi. Kada smo već imali Erica Gordona koji je pogađao i bio agresivan, koga je briga?", rekao je nakon meča Haredn.

Podsjetimo, Houston sada ima meč loptu u Oaklandu, a meč se igra za dva dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi