Odavno neko nije bio popularan u Skenderiji kao Janquel Jones

Svi su željeli fotografiju s njom

Odavno neko nije bio popularan u Skenderiji kao Janquel Jones

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u košarci Janquel Jones postala je jedna od najpopularnijih sportistkinja u BiH u rekordno kratkom roku.

Naravno, to se desilo zahvaljujući gotovo nevjerovatnim partijama koje je pružila u prva dva susreta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Protiv Rusije je ubacila 29 poena, a večeras protiv Švicarske 26. Bh. tim je u oba meča pobijedio, a Jones je bila jedna od košarkašica čiji se svaki potez u Skenderiji ispraćao velikim aplauzom.

Nakon utakmice Jones, koja je inače večeras imala i 16 skokova, bila je okupljena fanovima koji su pod svaku cijenu željeli da naprave fotografiju s njom.

Njoj to nije teško palo već je sasvim smireno sačekala sve one koji su željeli da se slikaju i ispunila njihove želje.

Pogledajte i sami:

Top Komentari

Benjamingst
Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi