Odavno neko nije ovako osramotio Curryja

Chris Paul oduševio driblingom

Odavno neko nije ovako osramotio Curryja

E. Čaušević

Košarkaši Golden State Warriorsa savladali su sinoć Houston Rocketse sa 119:106 u prvoj utakmici finala Zapadne konferencije.

Golden State je već u prvoj utakmici uspio napraviti break i pokazati Houstonu da će morati igrati mnogo bolje ukoliko žele napraviti izenanđenje i plasirati se u finale.

Ljubitelji košarke mogli su uživati u potezima najboljih košarkaša svijeta, a posebno je oduševio Chris Paul. Košarkaš Houstona je nevjerovatnom fintom na leđa bacio Stepha Curryja koji jednostavno nije znao gdje je. Zaista je rijetkost da se ovo dešava jednom od najboljih košarkaša današnjice.

Top Komentari

hanson
faul u napadu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi