Odgođena utakmica između Lakersa i Clippersa

Zbog tragične smrti Kobeja Bryanta

Odgođena utakmica između Lakersa i Clippersa

E. Čaušević

U Staples Centru večeras se trebao igrati veliki gradski derbi između LA Lakersa i LA Clippersa.

Međutim, nakon što je tragično poginuo jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant odlučeno je da se ova utakmica odgodi. Bryant je bez sumnje jedan od najboljih igrača kojeg su Lakersi ikad imali, te je za njih ovo ogroman gubitak.

Iz Lakersa su jutros potvrdili da su tražili od NBA lige dozvolu da se odgodi meč protiv Clippersa jer je jasno da košarkaši ovog tima baš i nisu spremni za utakmicu u ovom trenutku.

"Uz konsultacije sa NBA ligom utakmica između Lakersa i Clippersa je odgođena, a termin ove utakmice bit će naknadno dogovoren", poručili su iz Lakersa i dodali.

"Lakersi se žele zahvaliti svima za veliku podršku i utjehu. Ovo je veoma težak trenutak za sve nas. I dalje ćemo pružati podršku porodici Bryant i dijeliti nove informacije koje budemo imali".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi