Odigrao sjajan meč, tek kad mu se tijelo ohladilo shvatio u kakvom stanju je igrao

Na kraju vodio tim do pobjede

Odigrao sjajan meč, tek kad mu se tijelo ohladilo shvatio u kakvom stanju je igrao

Admin Čaušević

U finišu prve četvrtine utakmice Eurolige između Real Madrida i Albe Berlin Sergio Llull je velikom brzinom odjurio u svlačionicu. 

Nekoliko minuta kasnije kada se vratio na laktu desne ruke je nosio zaštitu. Prethodno je dobio udarac koji je očigledno trebao ljekarsku pažnju.

Llull je na kraju odigrao veoma dobar meč, sa 12 poena i šest asistencija bio je najzaslužniji za trijumf Kraljeva nad njemačkim timom rezultatom 85:71, bez obzira na probleme s rukom.

Sjajni košarkaš je kasnije na društvenim mrežama objavio fotografiju svoje ruke koja izgleda užasno. Kada mu se tijelo ohladilo na laku je imao ogroman otok.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaista je nevjerovatno da je u takvom stanju uspio pružiti dobru partiju i više nego aktivno učestvovati u trijumfu svog tima.

Top Komentari

dinas
Hehehe sisa na laktu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi