Odličan debi Žakline Milošević za novi klub

Bh. košarkašica od iduće sezone nastupaće u Srbiji

Odličan debi Žakline Milošević za novi klub

E. Dindić

U okviru 1. kola Prve lige Srbije za košarkašice sastale su se ekipe KK 021 iz Novog Sada za koju nastupa bivša mlada reprezentativka Bosne i Hercegovine Žaklina Milošević te ekipa Kraljeva.

Ubjedljivu pobjedu slavile su košarkašice iz Novog Sada rezultatom 89:59.

Bh. košarkašica na parketu provela je 26 minuta te je za to vrijeme postigla 16 poena dodala tri skoka i tri asistencije. Bila je jedna od najzaslužnijih za pobjedu svoje ekipe.

Osim naše košarkašice u domaćem sastavu istakla se Jovana Adamović sa 21 poenom, dok je u ekipi iz Kraljeva jednostavno nezaustavljiva bila bivša košarkašica Željezničara Tamara Bajić koja je susret završila sa 18 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Prošlu sezonu mlada bh. košarkašica provela je u redovima Jedinstva iz Tuzle, te sigurno njen odlazak ostaviće veliku prazninu u ekipi iz Mejdana za novu sezonu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi