Odličan nastup Sulejmanovića za samo 16 minuta

Bh. košarkaš igrao za Bilbao

Odličan nastup Sulejmanovića za samo 16 minuta

M. Šljivak

Emir Sulejmanović odigrao je zaista odličnu partiju u dresu Bilbaa iako je na parketu proveo samo 16 minuta.


Bibao je u 16. kolu ACB lige savladao na svom terenu ekipu Estudiantesa rezultatom 87:80, a Sulejmanović je umalo stigao do double-double učinka.

Za 16 minuta je ubacio 10 poena i uhvatio je devet skokova, što je zaista odličan učinak s obzirom na minutažu koju je imao.

Jaylon Brown je predvodio domaći tim sa 20 poena, dok je kod Estudiantesa Toney Douglas ubacio 16.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Treba svakako istaći da je Barcelona uz dosta muke savladala na gostovanju ekupu Burgosa rezultatom 80:82.

Fantastičan je bio Nikola Miroić sa 28 poena, Oriola je dodao 18, dok je kod domaćeg tima Vitor Benite ubacio 22.

Promo

Top Komentari

dinas
Ovaj covjek je najvece razocarenje za mene,ocekivao sam top igraca. Jedino mu se nikad nesmije zaboraviti cinjenica da je istinski patriota i da je pauzirao da bo igrao za reprezentaciju a pojedinci su izabrali da idu na more umjesto igranja za svoju zemlju.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi