Održan sastanak, Čović izašao pred novinare i otkrio detalje

Igra li se meč Budućnost - Zvezda

Održan sastanak, Čović izašao pred novinare i otkrio detalje

E. Škorić

Još uvijek je upitno hoće li se odigrati večerašnji susret ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde.

Budućnost u finalnoj seriji ABA lige vodi 2:1, ali u Zvezdi su ogorčeni poslije jučerašnjeg poraza u Morači i tvrde da su pokradeni, pa su najavili kako neće igrati četvrtu utakmicu.

Održan je i sastanak Zvezdinog prvog čovjeka Nebojše Čovića i predstavnika sudijske delegacije, ali još uvijek nema zvaničnih informacija.

''Nema definitivne odluke. Nećemo igrati ako se ne napravi sudijska ekspertiza. Mi ne priznajemo rezultat sinoćnjeg meča, jer se dogodila neviđena krađa, oružana pljačka u trećoj četvrtini. Vidjet ćemo da li ćemo dobiti ekspertizu. Oni su dobili naše mišljenje i sada čekamo", poručuje Čović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kada su ga upitali da li je imao sastanak s prvim čovjekom Budućnosti, on je odgovorio kako nema smisla da razgovara s nekim ko ga krade.

Predložio je Čović i poligraf za sudije, drama se nastavlja i upitno je i dalje hoće li se odigrati duel koji je zakazan za 21 sat u Morači i u kojem Budućnost ima priliku da dođe do trofeja i plasmana u Euroligu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi