Oglasili se iz HKK Zrinjski: Puna podrška Vlašiću

Demantovali medijske natpise

Oglasili se iz HKK Zrinjski: Puna podrška Vlašiću

Upravni odbor HKK Zrinjski pružio je punu podršku Hrvoju Vlašiću.

Rezultati koje bh. šampion ostvaruje u novoj sezoni nisu u skladu s očekivanjima, što je izazvalo glasine da bi na mjesto Hrvoja Vlašića mogao stići Aramis Naglić, o čemu je pisao i Sportando.

Nakon svih natpisa oglasili su se i iz HKK Zrinjski. Unatoč nešto slabijim rezultatima dali su punu podršku Vlašiću i njegovom stručnom štabu, vjerujući da mostarski tim ima kvalitet i da će to pokazati u nadolazećem periodu.

"HKK Zrinjski odbacuje i sve medijske natpise o raskidu ugovora sa našim trenerom", stoji u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski je u regionalnoj ABA 2 ligi nanizao sedam poraza, dok u bh. prvenstvu u četiri kola ima dvije pobjede i dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi