OKC angažovao iskusnog Coreyja Brewera

Potpisao ugovor do kraja sezone

OKC angažovao iskusnog Coreyja Brewera

Nakon nekoliko dana špekulacija, danas su iz Oklahoma City Thundera i zvanično saopštili da je novi član ove ekipe postao iskusni (32) Corey Brewer.

Brewer je posljednji angažman imao u Los Angeles Lakersima, a nakon godinu dana u ovoj ekipi on je 28. februara postao slobodan igrač poslije "buyouta" ugovora, pa se mogao pridružiti Oklahomi.

Kako prenose američki mediji Brewer je sa Oklahomom potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

Inače, ovaj iskusni krilni košarkaš, koji može igrati i na poziciji beka šutera, je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Minnesota Timberwolvese, Dallas Maverickse, Denver Nuggetse, Houston Rocketse i Los Angeles Lakerse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije