OKK Sloboda otpustio dva košarkaša?
Sloboda je upisala poraz u Sloveniji, ali po svemu sudeći i raskinula saradnju sa dva košarkaša (Foto: ABA 2 liga)

Amerikanci nisu zadovoljili ukuse čelnih ljudi ovog kluba

OKK Sloboda otpustio dva košarkaša?

E. Dindić

Tuzlaci u nastavak sezone ulaze bez dva košarkaša, koji su došli kao pojačanja na početku sezone.

OKK Sloboda sinoć je doživio novi poraz u ABA 2 ligi. Ovaj put na gostovanju u Sloveniji bolji od izabranika Josipa Pandže bio je Helios sa 91:73.

Međutim, ono što je zanimljivo je da u sastavu za tu utakmicu nije bilo Jamesa Berryja i Josepha Rosge - dva Amerikanca od kojih se očekivalo mnogo kada su dolazili u Tuzlu, međutim oni nisu pokazali ništa. 

Prema nezvaničnim informacija njih dvojica više nisu članovi tima iz Mejdana. U narednim danima sigurno možemo očekivati dolazak novih košarkaša pred napornu sezonu koja očekuje izabranike Josipa Pandže.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Košarkaši Slobode nastavalju sezonu, kada će u nedelju u svom Mejdanu u okviru bh. prvenstva dočekati ekipu Leotara.

Top Komentari

Armija
Otpustit Aida Berbica optuzenika za zloupotrebu polozaja, ima vise funkcija od jarana mu Dodika. Sina doveo za trenera, sramota
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi