Tuzlaci otkazali meč sa Bratuncem

Korona pravi probleme

Tuzlaci otkazali meč sa Bratuncem

S. Mlaćo

Utakmica šestog kola košarkaškog prvenstva BiH između Slobode i Bratunca koja se trebala odigrati danas je odgođena. 

Utakmica je zakazana za 19:00 sati u maloj dvorani Mejdana, a navedeni termin je otkazan zbog trenutne epidemiološke situacije.

Nekoliko igrača i pojedini članovi stručnog štaba prvog tima Tuzlaka osjetili su simptome koronavirusa zbog čega su prekinuli svoje učešće u trenažnom procesu i bit će podvrgnuti testiranju nakon čega će biti dostupno više informacija.

“U ovakvoj situaciji nema potrebe za bilo kakvim rizikom po zdravlje ostalih članova tima i drugih ekipa pa će utakmica protiv Bratunca biti nadoknađena čim se steknu uslovi za to o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost“, istakli su iz tuzlanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ranije su već odgođene neke utakmice prvenstva zbog koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi