2

Komentari (2)

user1604155860
Tuzla nekada bio grad kosarke i sporta uopste a sada je stose tice sporta GRAD SLUCAJ. Dokle vise svi napreduju a Tuzla non stop u stagnaciji.
Slana_carsija
Koliko još treba izdvojiti iz budžeta da OKK Sloboda ne ispadne iz lige? Šta još treba da se desi da odete iz Slobode? Šta treba uraditi da kažete ne znamo? Tuzla nema sporta, ovo je samo privid klubova. Svaka čast manjim sredinama od Tuzle koje naprave spektakl i gdje ljudi žive za vikend kada ekipa iz njihovog grada igra. Sloboda više od 20 godina nije konkurentna u ovoj kukuruz ligi, nemaju više od 20 godina svog igrača. Kupujete desperadose koji ne znaju da dolaze u grad u kojem još uvijek ima pojedinaca koji razumiju košarku. Ova uprava je otjerala ljude koji se sjećaju KK Slobode koja je punila Mejdan. To se zadnji put desilo prije 22 godine. Cijela generacija je odrasla, a da nema rezultata. Otjerali su navijače iz dvorane da ih ne bi prozivali. Dokle?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.