Sparsi doživjeli težak poraz u svojoj dvorani
ABA liga / Dragana Stjepanović

Podgorica slavila visoku pobjedu

Sparsi doživjeli težak poraz u svojoj dvorani

Emir Dindić

Košarkaši Sparsa u okviru 5. kola ABA 2 lige doživjeli su težak poraz na svom parketu od ekipe Podgorice. Na kraju tim iz Crne Gore slavio je ubjedljivu pobjedu rezultatom 98:46. 

Već nakon prvih 10 minuta dalo se naslutiti da će ovo biti utakmica u jednom smjeru. Podgorica ovu dionicu dobija rezultatom 23:10. Tim iz Crne Gore i u drugom periodu nastavlja da igra svoju igru, te i ovu dionicu rješava i svoju korist rezultatom 23:12. Na veliki odmor odlazi se pri vodstvu Podgorice od 43:22. k

Kako se završilo prvo tako je počelo i drugo poluvrijeme. Treći period tim iz Crne Gore dobiva rezultatom 37:10, te nakon 30 minuta igre Podgorica ima ogromnu prednost od 83:32.

U posljednjem periodu priliku za igru dobili su svi košarkaški, te na kraju Podgorica slavi zasluženu pobjedu rezultatom 98:46.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Mladen Vujić sa 18, Selim Fofana sa 17, dok je Danilo Brnović postigao 14.

Bolji od ostalih u redovima Sparsa bio je Luka Majstorović sa 13 poena koji je ujedno bio i jedni dvocifreni na ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi