Okršaj glavnih favorita za titulu na početku NBA sezone, šta kažu kladionice?

Počinje najjača košarkaška liga

Okršaj glavnih favorita za titulu na početku NBA sezone, šta kažu kladionice?

Večerašnjim utakmicama između Toronto Raptorsa i New Orleans Pelicansa, odnosno Los Angeles Lakersa i Clippersa počinje nova NBA sezona.

Stvari su se promijenile u odnosu na protekle sezone kada je postojao samo jedan klub kada je u pitanju prvi favorit za titulu jer ove godine ih imamo nekoliko, a u prvom planu su upravo Lakersi i Clippersi koji večeras igraju već u 1. kolu.

Oba kluba su tokom ljetne pauze dovela ogromna pojačanja. Paul George i Kawhi Leonard su pojačali Clipperse, a Anthony Davis i DeMarcus Cousins Lakerse. Večeras trener Clippersa Doc Rivers neće moći da računa na Georga koji je povrijeđen, dok je kod Lakersa ozlijeđen Cousins.

Kladionice kažu da su Lakersi favoriti u ovom meču, a MOZZART na pobjedu LeBrona i družine nudi kvotu 1,65. S druge strane, kvota na Clipperse je 2,50.

Sve kvote na večerašnje košarkaške mečeve možete pogledati OVDJE.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi