Okuplja se košarkaška reprezentacija BiH

Kreću pripreme Zmajeva

Okuplja se košarkaška reprezentacija BiH

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se danas u Sarajevu gdje će početi pripreme za utakmice kvalifikacija za Eurobasket protiv Latvije i Grčke.

Selektor Vedran Bosnić dočekat će odabrane košarkaše, a sa spiska je posljednji otpao Nemanja Gordić, koji se povrijedio na utakmici Eurocupa između Partizana i Virtusa u Bologni.

Ajdina Penavu s druge strane ekipa Baskonije nije pustila, pa su umjesto njih pozvani košarkaši crnogorske Sutjeske Draško Knežević i Ismet Sejfić.

Na današnjem okupljanju u Sarajevu Bosniću bi se trebali javiti ovi košarkaši:
Ismet Sejfić, Andrija Stipanović, Filip Adamović, Miralem Halilović, Muhamed Pašalić, Kenan Kamenjaš, Edin Atić, Draško Knežević, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Jure Zubac, Emir Sulejmanović, Sani Čampara, Amar Alibegović i Amar Gegić.

Selekcija BiH prvi meč kvalifikacija igra 21. februara u Rigi protiv Latvije, a tri dana kasnije u Tuzli dočekuju selekciju Grčke.

Top Komentari

DanGraf
Bit cemo topovsko meso.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi