Budućnost bez podrške navijača u play offu

Loše vijesti za crnogorske timove

Budućnost bez podrške navijača u play offu

Košarkaši podgoričke Budućnosti neće imati podršku navijača u završnici ABA lige zbog prevencije od širenja koronavirusa. 

Kako je saopćtio crnogorski ministar zdravlja Kenan Hrapović, a prenosi lokalni CDM, zbog prevencije će se svi domaći i međunarodni sportski događaji održavati bez prisustva publike.

Kako je već skoro sasvim izvjesno da će Budućnost u polufinalu regionalnog takmičenja igrati protiv Crvene Zvezde, srpskom timu će posao biti znatno olakšan, posebno ako se zna kakva je atmosfera vladala prethodne dvije godine u mečevima ova dva tima, kako u Podgorici, tako i u Beogradu.

Play off serija ABA lige počinje 27. marta, a Budućnost će u tom dvoboju imati prednost domaćeg terena.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Isti slučaj je i sa ekipom Mornara iz Bara koji ukoliko završi kao četvrti ide na prvoplasirani Partizan. U posljednjem kolu, Barani će voditi veliku borbu sa Cedevita Olimpijom, koja gostuje Krki, dok Mornar ide na noge Megi. Oba tima imaju identičan skor, s tim da Barani imaju bolji međusobni duel. I Krka i Mega bore se za ostanak u ligi.

Također, u Crnoj Gori publike neće biti na kvalifikacionom turniru košarkašica za Olimpijske igre u Tokiju, potom susretu tamošnjih rukometašica sa Mađarskom u kvalifikacijama za EP, rukometašica Budućnosti protiv Ejbjerga u četvrtfinalu Lige šampiona, vaterpolista Crne Gore i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetske lige, prijateljskih utakmica fudbalera protiv Letonije i Luksemburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi