Omri Casspi u Maccabiju
Casspi iza sebe ima respektabilnu NBA karijeru

Veliko pojačanje za "ponos Izraela"

Omri Casspi u Maccabiju

Nakon što je jučer objavio potpis Sandy Cohena III Maccabi iz Tel Aviva danas je javnosti predstavio svoje najnovije pojačanje. 

Sjajno krilo sa respektabilnom NBA karijerom Omri Casspi danas je stavio potpis na ugovor s izraelskim prvakom. 

Casspi je debitirao za klub iz Tel Aviva 2004 godine sa samo 16 godina a u izraelskom najtrofejnijem timu zadržao se do sezone 2008/09 godine kada je otišao u NBA ligu. 

"Istina je da sam jako uzbuđen. Ni sam nisam mislio da ću biti ovako uzbuđen" - kazao je Casspi nakon potpisa za najdraži klub i dodao: - " Vraćam se kući, vraćam se u Maccabi. Nastupao sam kao 13-godišnjak za ovaj klub i velika je čast i ponos ponovno odjenuti dres s Davidovom zvijezdom na sebe" - rekao je vidno uzbuđeni Casspi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ovaj krilni košarkaš u NBA ligi odigrao je čak 588 utakmica u dresovima Sacramenta, Houstona, New Orleansa, Minnessote, Golden Statea i Memphisa a na draftu je izabran 2009 godine kao 23. pick. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi