O’Neal: Giannis je novi Supermen u NBA ligi
Legendarni Shaq sipao je pohvale na račun košarkaša Bucksa (FOTO:Eurohoops)

Slavni košarkaš pohvalio košarkaša Bucksa

O’Neal: Giannis je novi Supermen u NBA ligi

Emir Dindić

Shaquille O’Neal je bio jedan od najboljih košarkaša koji je ikada zaigrao u NBA ligi.

Kada su ga nedavno pitali ko ga najviše podsjeća na njega, nije puno razmišljao oko odgovora, te istakao je da je to definitivno Giannis Antetokounmpo.

Popularni Shaq u svaku utakmicu ulazio je sa istim žarom na parketu. Za protivnike jednostavno je bio nezaustavljiv pa je zaradio nadimak Supermen.

"On je bolji od mene, tako da svoj nadimak dajem njemu. Vrijedno radi i daje sve od sebe da svoju igru dovede na veći nivo. Sve ovo što trenutno radi u NBA ligi je zaslužio svojim radom, niko mu nije to poklonio. Zaslužio je moje poštovanje i zbog toga mu dajem svoj nadimak.", rekao je O’Neal za tamošnje medije te nastavio:

"Dominantan je na oba kraja parketa. Moja igra se svodila na to da mi dodaju loptu u reketu, a onda sam sve sam ja završavao.", završio je O’Neal.

Top Komentari

Bulwyf
Stara vijest jedno 2 mjeseca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi