Trener Sparsa nakon pobjede

Opačak: Zasluženo smo slavili, bili smo bolji

U okviru 7. kola Lige za prvaka na Grbavici su se danas sastali OKK Spars i KK Kakanj.

Više razloga za slavlje na kraju je imao sarajevski tim, koji je slavio rezultatom 75:64, a nakon trijumfa zadovoljstvo nije skrivao ni trener Ivan Opačak.

"Iza nas je izuzetno teška utakmica. Bio je veliki pritisak na nama, jer samo pobjeda nas je ostavljala u trci za četvrto mjesto, tako da nismo imali puno izbora nego da izađemo na teren i damo sve od sebe. Na kraju smo to i uradili", kazao je, između ostalog, Opačak i dodao:

"O Kaknju ne treba trošiti riječi. Radi se o jako dobrom timu, no mi smo večeras bili raspoloženiji, kontrolisali smo cijeli meč i na kraju zasluženo slavili."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kod Sparsa istakao se Roko Rogić sa 17 poena, te Maksim Kovačević i Fahrudin Manjgafić sa po 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti