Orlando slavio protiv Knicksa, Vučević odigrao sjajnu partiju

NBA liga

Orlando slavio protiv Knicksa, Vučević odigrao sjajnu partiju

E. Ganibegović

Zanimljivu košarkašku predstavu su nam pružili igrači New Yorka Knicksa i Orlando Magica u Madison Square Gardenu, gdje su gosti slavili rezultatom 100:105.

Početak utakmice pripao je košarkašima Orlanda, koji su nakon 12 minuta igre imali 11 poena prednosti, 25:36.

U drugoj četvrtini domaćini su zaigrali bolje, te su se uspjeli približiti gostima, pa je rezultat nakon dvije odigrane četvrtine bio 51:54 u korist gostujuće momčadi.

Rezultatski neizvjesna utakmica se nastavila i u drugom poluvremenu. Tijekom treće četvrtine igralo se koš za koš, a na kraju dionice ekipa Orlanda je imala dva poena prednosti.

U uvodnim minutama treće četvrtine vodila se tijesna borba, međutim u daljem toku susreta gosti uspijevaju da se odmaknu na 10 poena razlike. Knicski su pokušavali da se vrate, ali nisu uspjeli u svojim namjerama, pa je Orlando upisao pobjedu.

Nikola Vučević je pružio sjajnu partiju u redovima Orlanda. Crnogorski centar je upisao double-double učinak s 34 poena i 12 skokova, dok je na drugoj strani najefikasniji igrač bio Michael Beasley s 21 poenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti