10

Komentari (10)

HamzaVojvoda
Turcin ko turcin prgav i uvek spreman za kavgu
user1682348414
Kakve komplekse je nabio Emir Preldžić.Vratio se u rodni grad i za 3 godine uveo klub u najveći rang . Emir i 2 juniora održali lekciju košarke igračima Igmana.Pored uspjeha seniora ,omladinci u svakoj kategoriji prvi i nekoliko njih se nalazi na spisku mlađih kategorija reprezentacije.Zašto nikad niko nije napisao pozitivnu vijest o Emiru i Orloviku .Šta se sve o ovom momku pričalo i kakve je uvrede trpio dugi niz godina,normalna stvar je da mu prorade emocije i eksplodira (ioako nije opravdan potez).Hvala Emiru što se vratio i pokazao kako se bori za svoje rodno mjesto i sugrađane.
DamirT
Kakve je komplekse nabio? Seljacina mrtva, misli ako je prije bio neko ime da ce ga pustati da daje koseve. Da je mene pljunuo, to bi mu zadnje bilo
Geneve
Ko da piše o malom smradu izdajničkom,ima turske portale pa Nek pišu o njemu, ko ga hebe.
user1682348414
Pa evo već 2 dana portali pišu samo o njemu,niko nije čestitao klubu.Igman je uložio ogromne pare da ih izbace juniori Orlovika,ali sportski je čestitati,a ne preko nekih svojih ljudi pisati i plaćati tekstove po nekim bhbasketima da zasjene uspjeh jednog mjesta od 20 000 stanovnika.U dvije utakmice zabio 84 poena,šta bi bilo da su mu puštali? I bez tog pljuvanja koje mu nije trebalo,opet bi bio Slovenac,Turcin ,izdajnik...
Ss.ba
Pa on jeste Turcin. I izdajnik rodne grude. Dok su Kenguri pravili igraca od njega. Dog ga je profa forsirao na Bilimiscu. Tad je Bosna i Hercegovima bila njegova drzava,njegova domovina. Dok su se novci pojavili u karijeri. Isti gospodin je tad pokazao svoj karakter..i zaboravio gdje je napravio prve korake,ko ga je ucio dvokoraku,ko mu je usadio ljubav prema kosarci..koliko je ulicnog basketa odrigrao na Mokusnicama,ili na Kamberovicu. Jel to taj karakter??? Edin Dzeko je imao gori pocetak..njega su na pocetku karijere zvali kloc,odbacili ga...i ima/o je pravo da ne igra za Bosnu. Ali nije,zato sto ima karakter,ima ono nesto što je Emir izgubio onda kad je odigrao posljednu utakmicu na Bilimiscu.
SamoSiroki
Seljak... A opet možda mu je i žao što je tako postupio. Trebao je malo drugačije, šteta tako ukaljati ime..
realista1982
Kakav je karakter,davno je pokazao koga j..e...
user1632337431
omioh15
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.