Otac je uspio: Još jedan Ball ide u Lakerse?

LaVar dobija ono što želi

Otac je uspio: Još jedan Ball ide u Lakerse?

Midhat Šljivak

Kontroverzni LaVar Ball, otac mlade zvijezde LA Lakersa Lonza, izjavio je kako želi da i njegova preostala dvojica sinova postanu članovi tima iz Los Angelesa.

Devetnaestogodišnji LiAngelo prijavio se za ovogodišnji NBA draft. Košarkaš litvanskog Vytautasa nije bio među igračima koji izazivaju posebnu pažnju, ali čini se kako je LaVar uspio da pokrene interes Lakersa za njegovog drugog sina.

Skauti ovog NBA tima boravili su jučer na utakmici Vytautasa protiv Nevezisa, a LiAngelo je za 18 minuta ubacio 11 poena (3 od 3 za tri poena), a ovom učinku je dodao četiri skoka i dvije asistencije.

Vrlo lako bi se moglo desiti da Ball isposluje sa Lakersima izbor za LiAngela na draftu koji je za dva mjeseca, jer radi zaista odličan marketinški posao kada su njegovi sinovi u pitanju.

Najmlađi LaMelo (16) još je daleko od profesionalca i jučer nije nastupio u prvenstvom duelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti