Otac sređuje stvari: I drugog brata Ball ćemo gledati u NBA ligi?
Foto: EPA

LiAngelo održao privatne treninge

Otac sređuje stvari: I drugog brata Ball ćemo gledati u NBA ligi?

Midhat Šljivak

Košarkaški svijet pričao je dosta o dolasku Lonza Balla u NBA ligu.

Njegov otac LaVar i dalje tvrdi da je Lonzo najbolji košarkaš svijeta, mada to na parketima u prvoj sezoni sa Los Angeles Lakersima nije pokazao.

Uskoro bismo u najjačoj ligi svijeta mogli gledati i drugog brata Ball, LiAngela. Nakon epizode u litvanskom Vytautasu, LiAngelo se vratio u SAD kako bi se što bolje spremio za draft, a otac će se postarati da bude i izabran.

Činjenica da Ballovi imaju veliku medijsku pažnju itekako odgovara NBA timovima, a LiAngelo je već obavio privatne treninge sa timovima iz Kalifornije, Clippersima, Lakersima i Golden State Warriorsa.

Također, biće na intervjuima u Oklahomi i Phoenixu, ali otac LaVar preferira ostanak u Kaliforniji i prva želja je da i drugog sina izaberu Lakersi, gdje mu je najstariji sin Lonzo.

Da li će se na kraju želja i ostvariti vidjećemo 21. juna kada je u Brooklynu na programu NBA draft.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti