Otkrivena još jedna ludost iz karijere Shaquillea O'Neala i čini se da taj nije imao granica

Trenirao bez odjeće

Otkrivena još jedna ludost iz karijere Shaquillea O'Neala i čini se da taj nije imao granica

Edmir Škorić

Jedan od najdominantnijih košarkaša u povijesti NBA lige svakako je Shaquille O'Neal.

Shaquille O'Neal

Osim što je bio izuzetan u reketu, nekadašnji centar Los Angeles Lakersa je jako popularan i često u medijima zbog svojih kontroverznosti.

U moru stvari zbog kojih se nalazio na naslovnicama raznih magazina, sada je otkriveno da je svojevremeno trenirao potpuno gol i to samo sa tenisicama na nogama.

Tu anegdotu ispričao je Phil Jackson, koji je trenirao O'Neala u Los Angelesu.

"Shaq je stalno radio gluposti, samo da druge nasmije. Vrh svega je bilo kada se na treningu pojavio potpuno gol, a na nogama je imao samo tenisice i tako je trenirao. Svi smo bili u šoku i on se zabavljao", rekao je Jackson.

Osim za Lakerse i Miami Heat, O'Neill je igrao i za Orlando Magic, Phoenix Suns, Boston Celticse i Cleveland Cavalierse.

Top Komentari

Penderinos
Lik skoci da zakuca i zalijepi ti kitu na čelo xddd
10 2
dinass
Za neke ne mora ni da skoci da zalijepi hahaha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi