Ovaj tim će privlačiti posebnu pažnju: Sinovi NBA legendi u istoj ekipi

Zanimljiva situacija

Ovaj tim će privlačiti posebnu pažnju: Sinovi NBA legendi u istoj ekipi

Midhat Šljivak

Jedan američki srednjoškolski tim iz Santa Monice imaće posebnu pažnju medija pred start nove sezone.

Crossroads škola u ovom kalifornijskom gradu u svom sastavu ima sinove dvojice ponajboljih košarkaša svih vremena Shaquillea O'Neala i LeBrona Jamesa.

Shaqir O'Neal, 15-godišnji Shaqov sin dobio je društvo u liku 14-godišnjeg LeBrona mlađeg i njih dvojica će predvoditi tim u narednoj sezoni.

Obojici se predviđa dobra karijera jer se radi o zaista talentovanim klincima, ali biće im zaista teško dostići slavu očeva koji su godinama dominirali najjačom ligom svijeta.

Shaqir će imati i dodatnu ispomoć jer će ga trenirati Kobe Bryant, dok je LeBron James poznat po tome što dosta radi sa sinovima koje maksimalno podržava u izgradnji karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi