Pablo Laso malretirao mladog košarkaša Reala
Melwin Pantzar bi mogao stopama Luke Dončića, ali neko vrijeme će morati da istrpi nervoznog Lasa na klupi

Nije mu bilo lako

Pablo Laso malretirao mladog košarkaša Reala

E. Škorić

Real Madrid je slavio protiv Obradoiroa, bila je to lagana pobjeda (86:73), ali ovaj meč neće po dobrom pamtit mladi košarkaš Kraljeva.

Melwin Pantzar, talentovani švedski košarkaš, ima priliku da igra u slavnom Realu i da ga trenira Pablo Laso.

No, igranje u Realu nosi i neke određene poteškoće, posebno ako se ne dopadne vaša igra treneru Lasu.

U toku jednog time-outa Laso je bio jako ljut na mladog igrača zbog izgubljenih lopti i to nije bila odbrana koju je on želio.

"Da li ti misliš da se ja brinem zašto gubiš loptu? Želim da igraš odbranu", derao se Laso dok je vukao mladića za dres.

Laso je bio vidno ljut, ali Pantzaru će ovakve situacije sasvim sigurno dosta pomoi, obzirom da ga smatraju talentom i da bi mogao stopama Luke Dončića.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije