Trener Kaknja nakon poraza

Pandža: Moramo biti precizniji

Danas su odigrane utakmice 7. kola košarkaške Lige za prvaka BiH.

Posljednji meč odigran u terminu od 21:00 sati donio je okršaj između OKK Spars i KK Kakanj, a na kraju je slavio sarajevski tim rezultatom 75:64.

Nakon utakmice svoje viđenje je dao trener poraženog tima Josip Pandža.

"Utakmica je bila tvrda, sa dosta promašaja i izgubljenih lopti. Sparsi su bili precizniji u završnici. Mi smo promašili veliki broj slobodnih bacanja i imali smo dosta slab procenat šuta za tri poena. Moramo biti puno precizniji da bismo mogli parirati ozbiljnom protivniku na njihovom terenu", kazao je trener Kaknja Josip Pandža, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Bolje smo igrali nego protiv Zrinjskog, gdje smo doživjeli jednu blamažu. Nemamo vremena za kukanje, okrećemo se narednoj utakmici protiv Igokee i učinit ćemo sve da dođemo do pobjede. Nadam se da ćemo izvući maksimum do kraja i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi