Partizan angažovao novo pojačanje
Foto: KK Budućnost VOLI

Amerikanac u Humskoj

Partizan angažovao novo pojačanje

Ekipa Partizana pronašla je novo pojačanje.

Beogradski crno-bijeli u proteklom periodu su tragali za novim bekom, a izbor je na kraju pao na iskusnog Jamesa Bella čije je ime na ovim prostorima itekako poznato.

Košarkaš rođen u Jew Jerseyju prošlu sezonu je počeo u Cedeviti, pa je završio u Budućnosti iz Pogorice, a od kraja sezona pa sve do danas je bio bez angažmana.

O njegovom dolasku u Partizan uveliko se špekulisalo u proteklim danima, a da je stvar gotova potvrdio je i predsjednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kroz svoju karijeru Bell se okušao još u Nancyju, Hapoel Holonu, Vanoli Cremoni, no daleko najusješniji je bio u redovima Darussafake s kojom je 2018. godine osvojio i Eurokup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi