Partizan nastavio niz, dobra partija Gordića
Foto: KK Partizan

Četvrta pobjeda za crno-bijele

Partizan nastavio niz, dobra partija Gordića

Košarkaši Partizana večeras su protiv Lokomotiva iz Kubana odigrali veliki derbi grupe B Eurocupa.

Beograđani u Eurocupu bilježe odlične rezultate, a niz pobjeda nastavili su i večeras kada su na svom terenu savladali Lokomotivu s 80:71, i to uz doprinos našeg Nemanje Gordića.

Nimalo nije bila laka pobjeda za crno-bijele, dalo se to i očekivati imajući u vidu kakve igrače u svojim redovima ima Lokomotiv, ali u fazi odbrane i napada Partizan je bio daleko bolji i na kraju je sasvim zasluženo slavio.

Partizan su do pobjede predvodili Thomas i Mosley koji su ubacili 16, odnosno 11 poena, dok je Gordić za 22 minute provedene na parketu upisao sedam poena. Pritom je sakupio tri asistencije i dodao tri skoka.

U poraženom timu najviše se istaknuo Dekker sa 17 poena.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Na čelu tabele trenutno je upravo Partizan, jedini sa sve četiri pobjede...

Top Komentari

dinas
Koga zanima.vise ovaj lazni patriota koji je promjenio 20klubova a ne koze sebi kucu obnoviti pa tu trazi uzrok da.se.ne.odazove
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije