Punter i Lessort žestoko prozvali Crvenu zvezdu, poruka Partizana odjeknula Srbijom!
FOTO: EPA

Nakon poraza Crvene zvezde od Anadolu Efesa

Punter i Lessort žestoko prozvali Crvenu zvezdu, poruka Partizana odjeknula Srbijom!

Esmer Oštraković

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su odigrali svoj najgori meč u ovoj sezoni, te su na kraju poraženi na gostovanju kod Anadolu Efesa za kraj sezone u Euroligi.

Znalo se prije početka utakmice da ovaj susret nema nikakav rezultatski značaj za košarkaše Crvene zvezde, ali se znalo i da bi pobjeda ekipu Anadolu Efesa odvela u play-in.

Osim toga na taj način bi i Partizan ostao bez prilike da prođe u play-in pobjedom protiv Valencije, a upravo to je na kraju i bio slučaj.

Utakmicu koju su odigrali košarkaši Crvene zvezde gledala je praktično cijela Srbija, a na kraju su mnogi bili nezadovoljni njihovom igrom, a neki su se odlučili i javno oglasiti. Prvi je krenuo Kevin Punter koji je na društvenom mreži X napisao dvije riječi.

Oglasi

"Veoma očito", napisao je Punter naravno aludirajući da su igrači Crvene zvezde namjerno poraženi kako Partizan ne bi imao šansu za prolaz u play-in.

Tu nije bio kraj i praktično se samo čekalo ko će se sledeći oglasiti jer je bilo očito da je nezadovoljstvo u redovima Partizana ogromno nakon partije Crvene zvezde.

Na svom zvaničnom nalogu nakon Puntera oglasio se i Partizan, a oni su citirali Sylvester Stallonea.

"Hodamo uzdignute glave i u danima teškim i u danima slave!

Biće pobjeda, uspjeha, trofeja...biće poraza, eliminacija, biće teških dana... Ali nikada neće nestati ljubav i poštovanje između igrača i navijača Partizana", piše u objavi Partizana.

Oglasi

Na kraju se oglasio i bivši igrač Partizana Mathias Lessort koji je podržao svog bivšeg saigrača i kapitena Kevina Puntera.

On je odlučio odgovoriti na objavu Puntera, te je istakao da je "ovo što je uradila Zvezda" predstavlja jako lošu karmu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"(Klimanje glavom) Sranje je ludi, varanje vas nikad neće poslužiti. Karma je ku**a", napisao je Lessort na svom X nalogu.

Top Komentari

yellowdixie
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi