Ne pamti se ovakav bezobrazluk: Miloš Teodosić krenuo na sudiju, saigrači spriječili potpuni haos
Napad srpskog košarkaša na sudiju

Htio obračun

Ne pamti se ovakav bezobrazluk: Miloš Teodosić krenuo na sudiju, saigrači spriječili potpuni haos

Midhat Šljivak

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić isključen je s utakmice protiv Anadolu Efesa zbog čega je želio da se lično obračuna sa sudijom.

Izuzetno bahato ponašanje viđeno je večeras od strane košarkaša Crvene zvezde Miloša Teodosića. On je bio spreman na fizički obračun sa sudijom.

Nervozni Srbin morao je van parketa krajem treće dionice. Zasmetala mu je leženra asistencija Dariusa Thompsona i odlučio je to u lice reći košarkašu domaćeg tima.

Play Crvene zvezde se prvo unio u lice Thompsonu. Sudija mu je pokazao tehničku grešku nakon čega je Teodosić potpuno poludio i krenuo je u obračun s njim.

Žestoko je 37-godišnjak protestvovao. Uputio je salvu uvreda i teških riječi prema sudiji koji mu je potom pokazao put u svlačionicu.

Oglasi

Nije to zaustavilo bahatu zvijezdu beogradskog tima. Krenuo je dalje da se unosi u lice sudiji, bio je spreman i za druge stvari, ali srećom, saigrači su ga spriječili da napravi neku veću glupost.

Euroliga će nakon pregleda svih snimaka sigurno reagovati na ovakvo ponašanje Miloša Teodosića. Kazna je nakon svega neizbježna.

Pitanje je međutim hoće li iskusni play i naredne sezone igrati Euroligu. On još uvijek ne zna da li će biti član Crvene zvezde ili će donijeti odluku o odlasku iz kluba i košarke.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Miloš Teodosić je ovu sezonu Eurolige okončao s prosjecima od 9.4 poena i 5.9 asistencija po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi