Partizan je doveo dvostrukog NBA šampiona?

Veliko pojačanje

Partizan je doveo dvostrukog NBA šampiona?

Čini se da je beogradski Partizan uspio kompletirati transfer Amerikanca Jamesa McAdooa (27). 

Ovaj košarkaš je danas i zvanično raskinuo ugovor sa ekipom Bešiktaša i već je registrovan kao član Partizana na zvaničnoj stranici EuroCupa što bi trebao biti dovoljan dokaz da je novi član kluba iz Humske.

Radi se o košarkašu koji ima NBA iskustvo obzirom da je nastupao za Golden State Warriorse i Philadelphia 76erse. U periodu dok je igrao za Ratnike osvojio je i dva NBA prstena. Ruku na srce, u tom periodu se nije mnogo naigrao je jer je prosječno bilježio po četiri minute na meču i postizao otprilike jedan poen.

Njegova karijera ide silaznom putanjom jer je nakon Philadelphije nastupao za Torino i Bešiktaš i sada je došao u Srbiju.

Inače, u dresu Bešiktaša prosječno je bilježio 10,9 poena i 9,3 skoka na deset utakmica u košarkaškoj Ligi šampiona, dok je u turskom prvenstvu bio na prosjeku od 8,5 poena i 6,6 skokova.

Očekuje se da bi već sutra mogao debitovati za Partizan koji igra u EuroCupu protiv Virtus Bologne.

Top Komentari

makelele
I ja bio bio dvostruki sampion da sam tad bio clan warriorsa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi