Partizan ponižen na oproštaju, Gordićeva Budućnost slavila

Eurokup

Partizan ponižen na oproštaju, Gordićeva Budućnost slavila

E. Škorić

Košarkaši Partizana razbijeni su od Lokomotive u Kubanu sa 99:64 u susretu posljednjeg kola grupe C Eurokupa.

U utakmici bez rezultatskog značaja Partizan je doživio težak poraz i tako se na loš način oprostio od Eurokupa.

Gosti iz Beograda dobro su se držali na početku meča, ali u nastavku je razbiujen i nije uspio da se vrati.

Za samo tri četvrtine Partizan je primio 83 poena, a na kraju ukupno 99 od ruskog kluba.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Antipov sa 21 poenom, dok je kod Partizana Marinković ubacio 15, odnosno Gos i Veličković 11. Partizan je učešće u Evrokupu završio sa skorom 1/9, a Lokomotiva 10/0.

Budućnost je u grupi B razbila Lietkabelis sa 76:62, pa je izborila plasman u nokaut fazu. Podgoričani su u direktnom okršaju dobili goste i to poprilično uvjerljivo.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Kyle Gibson je ubacio 17 poena u pobjedi Budućnosti, a Nikola Ivanović je dodao 10 poena, koliko je ubacio i Zoran Nikolić. Nikola Ivanović je meč završi osa 12, dok je naš reprezentativac Nemanja Gordić ubacio osam poena uz tri asistencije i dva skoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi