Tišina u Beogradu prekinuta izlaskom Muse i društva na parket!

Sve je trajalo duže pod pet minuta

Tišina u Beogradu prekinuta izlaskom Muse i društva na parket!

A. Čaušević

Atmosfera u beogradskoj Stark areni neće biti kao inače zbog dana žalosti, ali svejedno igrače Reala je dočekala salva zvižduka kada su izašli na parket. 

Košarkaši Partizana i Real Madrida u Beogradu igraju četvrti meč play-offa za Final Four Eurolige, a dvorana je bila puna oko sat vremena prije početka utakmice.

U Srbiji zbog masakra u osnovnoj školi u kojoj ubijeno devet osoba je dan žalosti, zbog čega će i atmosfera biti drugačija.

Tišina je vladala u dvorani sve do kad su se pojavili košarkaši Reala što je bio okidač za salvu zvižduka za tribina.

Gnjev domaćih navijača je trajao praktično tokom cijelog zagrijavanja, jedini prekid se desio kada su na parket izašli košarkaši Partizana koji su pozdravljeni apaluzima.

Djelić atmosfere prije utakmice možete pogledati ovdje.

Oglasi

Podsjećanja radi, ranijom odlukom Grobara u prvom poluvremenu utakmice neće biti navijanja iz solidarnosti prema ubijenim žrtvama masakra u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

Košarkaši Parnog valjka su izašli u posebnim majicama u spomen žrtvama, a cijeli meč će igrati u kompletnoj crnoj opremi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Prilikom dolaska u dvoranu delegacija KK Partizan je odala počast polaganjem cvijeća, paljenjem cvijeća i šutnjom odali počast žrtvama. 

Prvi meč u Beogradu igran u utorak Real je dobio 80:82 te je ostao u igri da može do Final Foura.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi