Pašalić: Bilo je lijepo igrati i pobjediti u sjajnom ambijentu zeničke Arene
Pašalić je bio oduševljen atmosferom, ali i igrom svojih košarkaša

Trener KK Bosna nakon pobjede u Zenici

Pašalić: Bilo je lijepo igrati i pobjediti u sjajnom ambijentu zeničke Arene

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Košarkaši Bosne-Royal večeras su u zeničkoj Areni u okviru derbija 13.kola A1 lige slavili protiv domaćeg Čelika.

Nakon velikog trijumfa koji je zabetonirao Bosnu na prvom mjestu, zadovoljan partijom svojih izabranika bio je i trener gostiju Ahmet Pašalić.

"Što se tiče utakmice mogu reći da je bio predivan ambijent. Čestitam na tom ovoj divnih publici. Zaista je bilo lijepo večeras ovdje igrati. Uvijek je lijepo igrati u Zenici, jer ovo je košarkaški grad, jer ovo je pravi sportski grad. Super je bio ambijent. Volio bi da ovi navijači nastave da podržavaju ekipu Čelika zato što ovi momci to zaslužuju. Čestitao bi Čeliku na fer i korektno igri, kao i svojim momcima na izuzetnom zalaganju, izuzetnoj energiji i pobjedi. Imali smo motiv da po svaku cijenu vratimo Čeliku za poraz u 2. kolu. Zadovoljan sam večerašnjoj igrom. Bitno je kakvi ćemo biti u parolu kad se liga zatvara. Neću ništa da prejudicira ali vjerovatno ćemo se još sresti s Čelikom", kazao je Pašalić.

Bosna nakon 13. kola ima omjer od 12 pobjeda i jednim porazom, te će gotovo sigurno u doigravanje ući s liderske pozicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi