Atraktivnoj Iranki dečko je velika zvijezda i "kažnjava" je pred svaki meč: "Ubit će me zbog toga"

Drži se pravila koje mu donijelo dosta uspjeha

Atraktivnoj Iranki dečko je velika zvijezda i "kažnjava" je pred svaki meč: "Ubit će me zbog toga"

A. Čaušević

Patrick Beverley, košarkaš sa 10 godina iskustva u NBA ligi, koji se smatra jednim od najtvrđih i najprljavijih igrača, otkrio je jednu od svojih navika da bude u top formi prije utakmica.

Tokom gostovanja na Barstool Sports 'Pat Bev' podcastu, Beverly je komentariso je izjave Larse Pippen o njenomm seksualnom životu sa Scottiejem Pippenom tokom njihovog braka.

"Uvijek sam imali seks četiri puta na noć. Imao sam seks četiri puta na noć svake noć. Nisam imala slobodan dan 23 godine", izjava je 48-godišnjakinje koja je sada uvezi sa Marcusom Jordanom, sinom legendatnom Michaela Jordana.

Beverley je priznao da u njegovom konkretnom slučaju nema seksa noć prije utakmice kako bi na parket izašao sa svježim nogama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm2se8RtDCN/?hl=en[/instagram]

"Nemam seks noć prije utakmica. Želim da mi noge budu svježe... znate na što mislim?" rekao je Beverley.

Oglasi

Igrač Bullsa prizano je kako njegova supruga Mandana Bolourchi nije baš oduševljena ovom navikom seksualne apstinencije prije utakmica, ali da ju je na kraju prihvatila.

"Žena će me ubiti," rekao je Beverley, koji je priznao da mu je teško, tvrdi da je najgore kada se utakmice igraju dan za dan ili svako dva dana.

Njegova "anti-seks" norma dovela je Beverleya do prosjeka od 8.6 poena, 4.2 skoka i 3.4 asistencije u gotovo 600 utakmica regularne sezone.

Ove sezone njegov prosjek s Chicago Bullsima je 5.9 poena, 6.1 skok i 3.7 asistencija za 28.7 minuta, dok je u Los Angeles Lakersima upisao 6.4 poena, 3.1 skok i 2.6 asistencija za 26,9 minuta.

Inače, njegova 29-godišnja djevojka je Iranka koja je odrasla u rodnoj zemlji, a zatim je živjela u Dubaiju i Los Angeles. Njih dvoje su u vezi dugi niz godina, ali još uvijek nemaju djece.

Iako nije plaćena kao Baverly, Boulourchi je kao poznata modna ikona je uspjela zaraditi između četiri i šest miliona dolara.

Promo

Oglasi