Paul George se vraća tek u novembru

Oporavlja se od povrede

Paul George se vraća tek u novembru

E. Škorić

Novi košarkaš Los Angeles Clippersa zbog povrede će propustiti početak nove NBA sezone.

George neće igrati predsezonske utakmice za Clipperse, a nada se da će u novembru ponovo biti na parketima. To bi značilo da će propustiti prvih šest mečeva NBA lige u novoj sezoni.

On je na oba ramena tokom ljeta imao operacije, ali oporavak teče dosta dobro.

"Trenutno sve ide po planu, sezona skoro počinje, ali zadovoljan sam kako oporavak napreduje. Neću igrati predsezonu. Trenutno je tako da neću igrati cijeli oktobar zapravo. Ali, vidjet ćemo. Sada je početak novembra vrijeme koje je određeno za povratak", rekao je George.

Clippersi inače sezonu otvaraju 22. oktobra derbijem s Lakersima, a onda igraju protiv Golden Statea, Phoenixa, Charlottea, Utaha...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije