Paul George u četvrtak debituje za Clipperse

Oporavio se od povrede

Paul George u četvrtak debituje za Clipperse

E. Škorić

Paul George se oporavio od povrede i ubrzo će da debituje za Los Angeles Clipperse.

George se oporavio od povrede ramena zbog kojeg je imao nekoliko operacija i sada se očekuje njegov debi u dresu Clippersa.

U početku će njegova minuta biti limitirana, ali Georgeov debi bi se trebao dogoditi u četvrtak protiv New Orleans Pelicansa.

PG je ušao u drugu sezonu svog četverogodišnjeg maksimalnog ugovora vrijedngo 137 miliona, a sezonu ranije je imao 28 poena u prosjeku i 8,2 skoka te 4,1 asistenciju.

Clippersi puno očekuju od Georgea koji je početkom sezone stigao iz Oklahome, a prethodno je sedam godina nosio dres Indiane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi