Trener Bosne Royal

Pejić: Imamo prednosti u odnosu na Student

Pred košarkašima Bosne Royal ovog vikenda je gostovanje u Mostaru.

Sarajevski tim će u okviru 17. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa ekipom Studenta, a uoči utakmice svoja očekivanja je iznio trener Bosne Royal Miloš Pejić.

"Očekuje nas teška utakmica iz više razloga, prije svega, zbog kvaliteta domaćina i domaćeg terena. Fizički smo prilično istrošeni, ali morat ćemo da koristimo sve prednosti koje imamo u odnosu na Student. Srećom ih imamo, tako da se nadam da ćemo odigrati dobru utakmicu", izjavio je uoči utakmice Pejić, te se osvrnuo na stanje u ekipi.

"Kada je pitanju zdravstveni bilten, stanje se popravlja. Ne bih da mnogo hvalim i izazivam sreću, ali je mnogo bolje u odnosu na protekli period", istakao je, između ostalog, Pejić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Susret između Studenta i Bosne Royal, podsjećamo, igra se sutra s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi