Pejović, Tuljković i Hrnčić pojačali redove Gradine

Nova pojačanja za nastavak sezone

Pejović, Tuljković i Hrnčić pojačali redove Gradine

Košarkaški klub Gradina angažovao je trojicu novih igrača za nastavak sezone.

Tim iz Srebrenika se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu u košarkaškom prvenstvu BiH, a u nastavku sezone momčad će biti jača za Slobodana Pejovića, Muju Tuljkovića i Mirzu Hrnčića.

Pejović ima 32 godine, igra na pozicijama 1 i 2, a prije nego što je došao u Gradinu imao je priliku igrati za Napredak, Aurore de Vitre, KK Tamis i Kozuv Gevgeliju.

Tuljković je inače bivši reprezentativac naše zemlje, iza sebe ima veliko iskustvo, a kroz karijeru je, između ostalog, igrao za Bosnu, Slobodu, Istru, Helios Domžale, Erdemispor, Basket Poznan, Bashkimi Prizren, Bošnjak, Radnik... Igra na pozicijama 3 i 4, a nije mu strana ni pozicija 5, baš kao i Hrnčiću koji je u Gradinu stigao iz Slobode.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Uz ova trojicu košarkaša koji ce debitovati sutra protiv OKK Spars, prve minute za Gradinu će također upisati i Amerikanac Simon Shafack.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije