Perfektan niz: Crvena zvezda savladala i Olimpiju

Sedma pobjeda crveno-bijelih

Perfektan niz: Crvena zvezda savladala i Olimpiju

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju dominirati u ABA ligi.

U sklopu 7. kola crveno-bijeli su danas savladali i Olimpiju slavivši rezultatom 83:60, a ovim trijumfom su zadržali savršen skor u regionalnom takmičenju (7-0).

Beograđani su nešto slabije otvorili meč, ali nakon uvodne nervoze stvari su počele da dolaze na svoje mjesto, pa su na odmor otišli pri vodstvu od 43:36. Ekipa Milana Tomića nije popuštala ni u nastavku i na kraju je slavila zasluženu pobjedu.

U pobjedničkom timu najviše se istaknuo Billy Baron sa 15 poena, dok je na drugoj strani najviše poena ubacio Reynolds - 17.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Crvena zvezda u narednom kolu će ugostiti Mornar, dok Olimpija ide u goste Igokei.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi