Pešić povrijeđen u bizarnoj nesreći na treningu Barcelone
Foto: EPA

Nema težih posljedica

Pešić povrijeđen u bizarnoj nesreći na treningu Barcelone

M. Šljivak

Trener Barcelone Svetislav Pešić doživio je neugodnu povredu na treningu pred meč četvrtfinala Kupa Kralja protiv Baskonije.

Legendarni stručnjak doživio je povredu ramena, te će večerašnji meč voditi sa zaštitnim bandažama.

Nesreća je bila zaista bizarna. Njega je na treningu slučajno udario finski košarkaš Petteri Koponen, a u prvi mah se činilo kao da je povreda teže prirode.

Ipak, pretrage su pokazale da se radi samo o blažoj povredi ramena i 68-godišnji trener će ipak biti u mogućnosti da vodi večerašnji duel.

Pešiću će meč protiv Baskonije biti drugi na klupi Barce. On je nedavno na poziciji trenera zamijenio Sita Alonsa koji je smijenjen nakon loših igara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti