Petar Mijović ostaje na klupi Budućnosti
Foto - ABA

Dobio povjerenje

Petar Mijović ostaje na klupi Budućnosti

M. Šljivak

Budućnost iz Podgorice objavila je danas kako će ekipu u narednoj sezoni s klupe predvoditi aktuelni trener Petar Mijović.

Rukovodstvo crnogorskog velikana očigledno je veoma zadovoljno radom ovog stručnjaka i odlučili su mu ukazati povjerenje za narednu sezonu.

Mijović je Budućnost vodio do omjera 15-6 u ABA ligi prije nego što je sezona prekinuta, ali nije uspio da ekipu odvede u Top 16 EuroCupa.

Ipak, naredna sezona je nova šansa za njega. Sigurno je da će imati tim za velike stvari, a vidjet ćemo koliko će ekipa iz Podgorice moći da napravi.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mijović je u karijeri pored Budućnosti radio na Kosovu i u Francusokoj, a jedno vrijeme je bio zadužen za omladinske selekcije Iraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi