Urnebesno! Kako je novi igrač Partizana imitirao Jokića

Neke poteze je izveo do sitnog koraka

Urnebesno! Kako je novi igrač Partizana imitirao Jokića

Haris Zilić

KK Partizan pojačao se iz NBA lige,stigao je PJ Dozier koji je ranije nosio dres Oklahome, Denevra i Bostona. Posljednji angažman je imao u Sacramento Kingsima.

Dok je bio član Denver Nuggetsa dijelio je svlačionicu sa Nikolom Jokićem.

Ovaj 26-godišnjak je očigledno bio impresioniran Jokićem, koji ga je vjerovatno i naučio nekim potezima.

Koliko je Dozier impresioniran Jokićem pokazuje i video koji se pojavio na društvenim mrežama.

Novi igrač Partizana na košarkaškom terenu imitira Jokića i njegove poteze, a video je pokupio dosta komentara. Bilo je i urnebesnih reakcija.

Oglasi

U nekoliko situacija je bukvalno do sitnog koraka imitirao košarkaša iz Srbije.

Vidjet ćemo kako će se snaći u dresu Partizana i kako će ga prihvatiti beogradska publika.

U NBA ligi pomenuti košarkaš je bilježio u prosjeku 7,7 poena po meču i imao je 3,6 skokova po utakmici. Igrao je i razvojnu NBA ligu u vrijeme kada je tamo boravio i naš Džanan Musa 2018. godine.

Nema sumnje da će predstavljati odlično pojačanje za tim Željka Obradovića. Može odgovoriti na više šuterskih pozicija, a po potrebi odigrati i plejmejkera.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Dolazak u Partizan za ovog 26-godišnjeg košarkaša će biti i prvi evropski izazov. Dozier i Partizan će dogovriti saradnju na godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi